Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: کلام ما در خطبه نخست درباره تقوای عملی در تعامل با همسایه بود و عنوان شد که وجود مقدس امام سجاد (ع) در دعای بیست و ششم صحیفه سجادیه مسائلی را برای تعامل با همسایه بیان کرده‌اند.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: رفع نیاز قبل از درخواست یکی از مهمترین مصادیق تقوای عملی در تعامل با همسایه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: دشمن قبلا می‌گفت گزینه نظامی روی میز است، اما مدتی است همین شعار را هم نمی‌دهند، زیرا می‌دانند قدرت نظامی ندارند و با صلابت یک امت غیور مقابل هستند.

علم‌الهدی افزود: نظام صهیونیستی لاف گزافی را اعلام کرد و گفت قصد حمله به مراکز هسته‌ای ایران را داریم، اما به نقل تاریخ باقی ماند و جرات نداشت و اکنون نیز که این حرف را زد همه مسخره کردند. صهیونیست‌ها اگر بخواهد این غلط را بکند نابودی خودشان را که چند سال دیگر است تسریع کرده و این گونه نیست که نظام اسلامی بخواهد نگاه کند که فرزند نامشروع آمریکا بخواهد حرکتی کند و قطعا وجب به وجب اسرائیل زیر موشک قرار می‌گیرد و مفهومی در دنیا به نام اسرائیل نخواهد بود.

وی تاکید کرد: دشمن دو ابزار بیشتر ندارد؛ یک ابزار توطئه و فتنه است و ابزار دوم نیز تحریم است؛ در موقعیت‌های بسیار حساس دشمن درصدد توطئه است تا یک بحران اجتماعی شکل دهد و در این بحران اجتماعی اهداف سوء خود را انجام دهد و دو چیز در برابر توطئه دشمن وجود دارد؛ یکی هوشیاری و اعتماد مردم به نظام. مردم به مسئولان نظام اعتماد دارند و دوم اینکه حضور مسئولان در عرصه‌های بحران‌آفرینی توطئه است. جریانی که دیروز اتفاق افتاد یک آموزه بسیار قابل توجه برای مسئولان و مردم ما در حوادث آینده بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به حمله سایبری دشمن گفت: دشمن توزیع بنزین را دچار مشکل کرد تا شورشی در مردم ایجاد کند و پمپ‌های بنزین تحت فشار قرار گیرد و یک بحران اجتماعی شکل گیرد، اما هوشیاری مسئولان این توطئه را خنثی کرد و جلسه نشست وزرای کشور‌های همسایه را رئیس جمهور رها کرد و در جایگاه‌های سوخت حضور یافت و از نزدیک در جریان مشکلات قرار گرفت.

علم‌الهدی بیان کرد: دشمن می‌خواست یک هفته حداقل بحران را ایجاد کند، اما با هوشیاری رئیس جمهور و مسئولان خنثی شد و بیش از ۳۰۰۰ پمپ بنزین مشکلش حل شد. یکی از اساتید دانشگاه می‌گفت این عمل رئیس جمهور دو واحد درس علوم سیاسی است و حضور مسئولان دشمن را بیچاره کرده است. دشمن می‌خواست مشابه بحران سال ۹۸ را ایجاد کند. این هوشیاری و بیداری شما مردم در رایی که می‌دهید اصل قضیه و واقعیت مطلب است و این حذاقت مسئولان و آگاهی آن‌ها و پای کار بودن و سر قضیه بودن بسیار مهم است که از بحران جلوگیری کرد و یک اعلامیه نیز از سوی دولت صادر شد.

وی تصریح کرد: ابزار دیگر دشمن تحریم است که مال امسال و سال قبل و این دولت و آن دولت نیست؛ از روزی که جوانان غیور ما انقلاب دوم را شکل دادند و جاسوس خانه آمریکا را تصرف کردند تحریم در این کشور بیش از ۴۰ سال است که ادامه دارد. مقام معظم رهبری در یکی از فرمایشات خود فرمودند این تحریم دو راه دارد. یک راهش لغو تحریم است که دست دشمن است و دست ما نیست و دشمن هم دشمن است. دشمن در عالم دشمنی وقتی یک راهی را پیش گرفت و به این نتیجه رسید که این راه اثرگذار است بدتر می‌کند و دست برنمی‌دارد؛ پس با یک دشمن خون‌خوار سنگدل روبرو هستیم که نمی‌توان به وی اتکاء کرد.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: راه دوم، اما خنثی سازی تحریم است و باید برنامه‌ای را در پیش بگیریم که آثار تحریم از میان برود؛ آمریکا لبنان را تحریم کرد، اما فرانسه تحریم را لغو کرد؛ رهبری فرمودند خنثی سازی تحریم کار ماست. در این دولت روی لغو تحریم و خنثی سازی تحریم کار شده است.

علم‌الهدی خاطرنشان کرد: امروز طرف غربی راهی جز مذاکره ندارد و باید مذاکره کند، زیرا به آن محتاج است. قدرت ایران به مرزی رسیده که اگر بنا شد در یک نقطه‌ای از جریان‌های زندگی به این نتیجه برسد که باید وارد عرصه دفاعی شود هیچ قدرتی روی کره زمین پاسخگوی ایران نیست. ایران امروز بر منطقه مسلط است و با تکان خوردن دفاعی ایران، منطقه تکان می‌خورد. آمریکا و اروپا چاره‌ای جز مذاکره ندارند و برای این مسئله نیز یک فرد خبیر آگاهی که بیش از ۱۰ سال در جریان مذاکرات بوده و برجام را تحلیل کرده، انتخاب شده است. در این مذاکره هم جز به لغو تحریم آرام نمی‌گیریم. دشمن می‌خواهد امتیاز بگیرد؟ مجبور است امتیاز دهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: آفتاب

کلیدواژه: احمد علم الهدی بنزین رئیس جمهور علم الهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۶۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت

ناصر عاشوری اظهار داشت: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است، ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه نزول است و خودرو‌های فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروساز‌ها نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسیده که به جای صادرات، در سال گذشته حدود ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

به گزارش ایسنا، وی در نشستی خبری با بیان اینکه متوسط ظرفیت تولید روزانه بنزین در کشور ۱۱۵ میلیون لیتر است، اظهار کرد: این میزان از ابتدای دولت تغییر محسوسی نداشته و تا پایان دولت هم تغییر محسوسی نخواهد داشت، چراکه از شرکت‌ها و پالایشگاه‌های فعلی نمی‌توان انتظار رشد ظرفیت تولید داشت، هرچند پروژه‌هایی در راستای افزایش کیفی محصولات در پالایشگاه‌ها در حال اجرا است.

عاشوری افزود: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است، ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه نزول است و خودرو‌های فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروساز‌ها نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسیده که به جای صادرات، در سال گذشته حدود ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

وی با بیان اینکه دولت به‌دنبال احداث پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های بزرگ است، اما این روند زمان‌بر است، گفت: بهتر است روی پالایشگاه‌های کوچک برنامه ریزی شود که هم با سرمایه کمتر و هم در زمان کمتر قابل بهره‌برداری است و اشتغال‌زایی و ارزآوری برای کشور به‌دنبال دارد.

به گفته دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش اگر دولت پالایشگاه‌های کوچک را حمایت کند، می‌توان پالایشگاه‌های ۲۰ تا ۴۰ هزار بشکه‌ای احداث کرد که هر ۱۰ تای آن به اندازه یک پالایشگاه بزرگ آورده به دنبال دارد و به‌دلیل پراکندگی، هم سرمایه‌پذیری کمتری دارد و هم از نظر پدافند غیرعامل بسیار موثر خواهد بود.

عاشوری با بیان اینکه دولت و مجلس باید به دنبال بهینه سازی سوخت و کنترل مصرف باشند، اظهار کرد: با اطمینان می‌توان گفت ما تا دو سال آینده در همه حوزه‌های انرژی اعم از آب، برق، گاز و بنزین بحران خواهیم داشت.

وی با اشاره به برنامه‌های درنظر گرفته شده در طول نمایشگاه نفت، گفت: در این مدت با شرکت‌های داخلی و خارجی از جمله سازندگان و شرکت‌های دانش بنیان مذاکره خواهیم داشت و تعدادی از تفاهمنامه‌هایی را که سال‌های گذشته به امضا رسانده بودیم به قرارداد تبدیل خواهیم کرد که بخشی از این قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌ها مربوط به استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان است.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش با بیان اینکه با محوریت شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است در نمایشگاه نفت امسال حضور خواهیم یافت، گفت: در ۳ پنل تخصصی حضور داریم که محور آنها، برنامه‌ریزی برای تولید با کیفیت و جهش تولید، تأثیر کاهش منابع مالی در استمرار تولید و تهدید ناشی از کاهش نیرو‌های متخصص در صنعت پالایش است.

عاشوری در خصوص مهاجرت نیرو‌های متخصص از پالایشگاه بتوان و مشکلات حاصل از این مساله، گفت: تا پیش از این، مهندسین ما درخواست رفتن به خارج از کشور داشتند، الان افراد فنی و آچار به دست پالایشگاه‌ها نیز درخواست کار در کشور‌های خارجی را دارند به‌طوری که از کشور‌های همسایه دعوت‌نامه برای کارگران ماهر پالایشگاه‌ها با حقوق ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان در ماه ارسال می‌شود.

وی تصریح کرد: در تمامی ابعاد انرژی شامل برق، گاز، بنزین و گازوئیل دچار ناترازی هستیم و اگر امروز به اصلاح روند مصرف انرژی در کشور ورود جدی نکنیم، دو سال دیگر به‌طور حتم بحران تأمین انرژی خواهیم داشت.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش با اشاره به میزان بدهی دولت به پالایشگاه‌ها گفت: میزان بدهی دولت به این بخش حدود ۲۰۰ همت است، یکی از راهکار این است که دوات اجازه تهاتر بدهی مالیاتی ۵۰ همتی پالایشگاه‌ها را با بخشی از مطالبات آن‌ها بدهد و راهکار دیگر که پیشنهاد شده این است که در ۶ فرآورده اصلی تولیدی پالایشگاه‌ها، در بخش مازاد به ما اجازه فروش بدهند.

دیگر خبرها

  • سکوت در قبال صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است/ دستور کار ویژه برای «رفع مشکل بیکاری»
  • دستور رئیس جمهور برای حل مشکل استان‌های دارای نرخ بیکاری بالا
  • دستور ویژه رئیسی برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس‌جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن در دولت سیزدهم ساخته شده است
  • کلاهبردار ۶۰ هزار دلاری در مترو تهران به دام افتاد
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد